Käsi- ja jalkahoidot

handspa

alessandro_2
alessandro_3

Manikyyrit

Alessandro on Saksan johtavia rakennekynsi- ja käsienhoitotuotevalmistajia jo vuodesta 1989.

Yksilölliset käsienhoitotuotteet antavat käsille niiden tarvitsemaa kosteutta, ravinteita ja suojaa ulkoisilta rasituksilta. Ainutlaatuinen manikyyriohjelma luonnollisille kynsille koostuu yksilöllisistä hoitotuotteista eri kynsityypeille. Laajasta valikoimasta erikoistuotteita löytyy ratkaisu kaikkiin kynsiongelmiin. Toisiaan täydentävät tuotteet lisäävät kynsien kestävyyttä, elinvoimaa ja kauneutta.

Alessandron perustaja rouva Silvia Troska kehitteli myös luonnollisille kynsille yksilöllisesti hoitavan ja hemmottelevan Nail Spa -linjan sekä käsien iholle laadukkaan Hands!Up-käsihoitolinjan. Tuotevalikoima täydentyi myöhemmin ammattilaisille ja kuluttajille suunnitellulla tehokkaalla Pedix-jalkojenhoitolinjalla. Silvia Troska on saanut useasti merkittävää tunnustusta elämäntyöstään, yrityksen ainutlaatuisesta imagosta ja tuotelinjojen huimasta menestyksestä; hän sai mm. vuonna 1998 eurooppalaisen yrittäjätittelin ja vuonna 2002 Hands!Up-linja palkittiin Cosmopolitan-lehden Prix de Beauté -tunnustuksella.

Lisätietoa sarjasta löytyy:
www.alessandro.dejalat

Pikamanikyyri Classic -käsihoito Jalkahoito
30min – 28€ 60min – 45€ 90min – 72€
Ilman lakkausta 65 €
(ei sisällä lakkapulloa) (Classic-käsihoito valitsemallasi
kynsilakalla, lakkapullo mukaan)
All-in-clusive
(kynsilakkapullo mukaan)
Sis.Kylvetys,kuorinta, raspaus,
kynsinauhojen käsittely, kovettumien poisto,
kynsien lakkaus ja hieront
Merellinen Spa Jalkahoito
45min – 40€ (kynsien lakkaus +10€)
Huom! Ei sisällä raspausta tai kovettumien poistoa! Kynsilakkaus erikseen halutessasi jolloin +10e lisämaksu. Hoito sisältää kuolleenmeren suolakuorinnan, hieronnan kuumilla kivillä käyttäen eteerisiä öljyjä. Mutapakkaus jaloille sekä loppuvoiteet. Hoito virkistää ja rentouttaa väsyneitä jalkoja, poistaa kuona-aineita ja stressiä.

 

Facebook
Instagram