Rekisteri- ja tietosuojaseloste | Hieronta- ja kauneuspalvelu Avallonica
Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteriseloste ja tietosuoja päivitetty 22.5.2018
Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Tmi Helianne Ruotsalainen
Hieronta-ja kauneuspalvelu Avallonica
Y-tunnus 1930421-5
Lansantie 23
02630 Espoo
info@avallonica.fi

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Helianne Ruotsalainen, Hieronta-ja kauneuspalvelu Avallonica, Lansantie 23, 02630 Espoo
info@avallonica.fi

Osaomistaja
Tmi Elina Birgitta Myllymäki
ellunlellu@gmail.com
Y-tunnus 1758901-8

Henkilörekisterin nimi
Avallonica uutiskirjelista (sähköpostilista)
Avallonica asiakasrekisteri (sähköpostilista)

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriin liittyvät sivustot:
http://www.avallonica.fi
https://timma.fi/avallonica
https://smartum.fi
https://checkout.fi
https://facebook.com/avallonica
https://instagram.com/avallonica

Tietojen keräämisen tarkoitus:
Käyttäjän henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:
• asiakassuhteen ylläpito, hoitaminen ja kehittäminen
• palvelujen toteuttaminen
• asiakaspalvelun, toiminnan ja sivustojen kehittäminen
• mielipide- ja markkinatutkimusten toteuttaminen
• tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja myynti

Rekisteröitävät tiedot
Käyttäjänä sinusta voidaan kerätä seuraavia tietoja:
• Etunimi
• Sukunimi
• Sähköpostiosoite
• Yritysasiakkaan henkilö- ja/tai yritystiedot (y-tunnus, sähköpostiosoite, postiosoite, postitoimipaikka ja -numero)
• Asiakassuhteen ylläpitoa koskevat tiedot; laskutus- ja maksutiedot, tilaustiedot, myyjä- ja kumppanitiedot, asiakaspalautteet, yhteydenotot, arvonta- ja kilpailuvastaukset, peruutustiedot
• Sivuston käyttäjän sähköpostiviestit
• Sivuston käyttäjän luvat ja suostumukset
• Käyttäjän käyttötiedot, kuten esimerkiksi linkkien klikkaaminen, sivut tai postaukset joilla vierailet, toimintojen ajankohta.

Säännönmukaiset tietolähteet
Henkilötiedot saadaan, kun käyttäjä tilaa viikkokirjeen, lataa jonkin maksuttoman oppaan, päivittää omia tietojaan, ostaa verkkosivujen kautta jonkin yrityksen tuotteen (lahjakortti), liittyy ilmaisiin haasteisiin, workshoppeihin, kilpailuihin tai arvontoihin tai ostaa Hieronta-ja kauneuspalvelu Avallonican palveluita. Tietoja saadaan myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Henkilötietojen luovuttaminen
Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta yrityksen ulkopuolelle markkinointi,- myynti-, mielipide- tai markkinatutkimustarkoituksiin. Henkilötietoja voidaan kuitenkin luovuttaa Suomen lakien mukaisesti viranomaisille niin pyydettäessä. Rekisteri on tallennettu tietojärjestelmään ja se on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.
Tietoja voidaan luovuttaa henkilörekisteristä ainoastaan seuraavissa tapauksissa:
• Kun maksun välittäjänä verkkokaupassa toimii Checkout Finland Oy
• Kun asiakastöissä maksujen välitys toteutetaan laskulla ja niitä käsitellään kirjanpidossa
Sähköpostilistalle liittynyt käyttäjä voi milloin tahansa poistaa tietonsa rekisteristä kussakin kirjeessä mainitun linkin kautta. Linkki on joko englanninkielinen (unsubscribe) tai suomenkielinen (poistu listalta). Käyttäjä saattaa olla mukana useammalla sähköpostilistalla, jonka johdosta yritys saattaa silti lähettää viestejä ja materiaaleja, vaikka käyttäjä olisi mielestään poistunut sähköpostilistalta kerran. Mikäli haluat poistua kaikilta listoilta samanaikaisesti, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@avallonica.fi.

Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Ei siirrettäviä tietoja EU:n ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus
A) Fyysistä aineistoa ei säilytetä
B) Sähköisesti tallennetut tiedot
Sähköisessä muodossa olevat tiedot säilytetään Timma Oy:n verkkopalvelussa, Shellit.org verkkopalvelussa, Smartum hierontasaldo verkkopalvelussa sekä Checkout Finland Oy:n verkkopalvelussa.

Tietojen tarkastusoikeus ja korjaaminen
Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja
henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyynnön toteuttamiseksi
rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Yhteystiedot näkyvät yllä. Yhden (1) tarkastuspyynnön käsittely vuodessa on rekisteröidylle maksutonta.
Rekisteröidyllä on lisäksi oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen
tiedon korjaamista. Tietojen korjauspyynnössä on yksilöitävä korjattava
virhe ja ilmoitettava korjatut tiedot. Korjauspyynnön toteuttamiseksi
rekisteröidyn tulee olla yhteydessä yhteyshenkilöön. Asiakkaalla on halutessaan oikeus saada kuvansa poistetuksi Avallonican verkkosivuilta, Facebookista sekä Instagramista.

Muut rekisteröidyn oikeudet
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää itseään koskevien tietojen käyttö laissa
määriteltyihin tarkoituksiin. Tällainen kielto voidaan antaa milloin tahansa
yllä mainitulle yhteyshenkilölle

Facebook
Instagram