Lahjakorttisivu

Aromahieronta 2.2.2019

120.00

Kurssin hinta 120e sis. Alv24%

Ajankohta LA 2.2.2019 klo 10-16

Kurssin peruuntuessa rahat palautetaan tilille. Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen kurssin alkua.

Ongelmatilanteissa tai lisäkysymyksissä ota yhteys sähköpostitse / puhelimitse:
p.050-4645803
info@avallonica.fi

Osasto:

Kuvaus

Kurssi sopii lisätyökaluksi mm. vyöhyketerapeuteille, shiatsuhoitajille ja muille kehoterapeuteille, terveydenhoidon ammattilaisille kuten hierojille, lähihoitajille ja sairaanhoitajille sekä luontaistuotekaupan ja kauneudenhoitoalan ammattilaisille. Se on myös erinomainen tuki luontaishoitajille, fytoterapeuteille ja yrttihoitajille.

Koulutus sopii myös kaikille kiinnostuneille niin oman itsensä kuin perheen tueksi. Käydään läpi eteeristen öljyjen, (-eteerisen eli haihtuvan öljyn) monet käyttötavat, kuten niiden käyttö erilaisten hoitojen tukena; kokovartalohieronnat, osahieronnat, erilaiset selluliittihoidot ja imukuppihieronta.

Käsittelemme myös eteeristen öljyjen käyttöä kauneudenhoidossa ja ihonhoidossa, kuten iho-ongelmissa sekä käydään läpi sellaisia öljyjä jotka helpottavat unettomuutta, stressiä ja mielialaa.

Tehdään leikkimielinen tuoksutesti jossa kokeillaan tunnistatko tuoksun, mitä se tuo mieleesi ja miten kuvailisit tuoksua ja mihin itse sitä käyttäisit.

Osallistuaksesi kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta hieronnasta vaan kurssi soveltuu kaikille hieronnasta kiinnostuneille.

Ota mukaan avoin ja rento mieli niin vietetään yhdessä kiva päivä erilaisten tuoksujen maailmassa.

Facebook
Instagram