Lahjakorttisivu

Intialainen päänhieronta 16.3.2019

120.00

Hinta 120e sis.alv 24%

Ajankohta LA 16.3. 2018 klo 10-16

Kurssin peruuntuessa rahat palautetaan tilille. Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen kurssin alkua.

Ongelmatilanteissa tai lisäkysymyksissä ota yhteys sähköpostitse / puhelimitse:
p.050-4645803
info@avallonica.fi

Osasto:

Kuvaus

Kurssilla käydään läpi kattava teoriaosuus, josta oppimateriaalin saat itsellesi kotiin. Kurssi sisältää paljon käytännönharjoittelua. Hieronta tehdään pääosin ilman öljyä. Tulevia hierontataitoja voit hyödyntää läheistesi hoidossa tai jos olet jo hierontaa harjoittanut, saat tästä kivasti uusia välineitä työskentelyysi. Käydään läpi sekä istuma-asentotyöskentely- sekä makuuasentotyöskentelytekniikkaa ja pääset itse myös malliksi. Keskitytään ylävartalon, pää-, niska-, hartia-, ja-selkä alueen hoitoon. Kurssilla käydään erilaisia hierontavariaatioita läpi joista voit poimia itsesinäköiset kädentaidot.

Kurssilla opit intialaisen päähieronnan taustaa ja pääset harjoittelemaan hieronnan tekemistä parille henkilökohtaisessa ohjauksessa. Intialaisella päähieronnalla on useita hoitavia vaikutuksia kehoon ja mieleen. Se avaa mm. niska-hartiaseudun lihaskireyksiä, aktivoi verenkiertoa pään alueelle ja hiuspohjaan, energisoi kehoa, rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä sekä vaikuttaa positiivisesti elintoimintoihin ja unen laatuun sekä stressiin. Hieronta sopii hyvin myös raskaana oleville.

Intialaisen päähieronnan hierontaotteet ovat monipuolisia, rytmikkäitä ja tehokkaita. Hieronnassa käytetään niin pyöriviä aktivoivia hierontaliikkeitä, syviä tehokkaita sormipainalluksia kuin rauhallisia koko kämmenen sivelyitä. Jokainen voi oppia näitä erilaisia hierontaotteita, jotka rentouttavat lihaksia ja rauhoittavat hermostoa.

Facebook
Instagram