Lahjakorttisivu

Merellinen vartalohoito 9.2.2019

80.00

Hinta 80e sis.alv24%

Ajankohta LA 9.2.2019 klo 10-16

Kurssin peruuntuessa rahat palautetaan tilille. Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen kurssin alkua.

Ongelmatilanteissa tai lisäkysymyksissä ota yhteys sähköpostitse / puhelimitse:
p.050-4645803
info@avallonica.fi

Osasto:

Kuvaus

Tällä kurssilla päästään nauttimaan kokonaisvaltaisesta merellisestä vartalohoidosta. Kuolleenmerenmuta sekä erilaiset levää sisältävät suolakuorinnat sisältävät runsaasti mineraaleja, jotka elvyttävät kehon mineraalivarastoja. Mineraaleilla on kyky imeytyä syvälle ihon alimpiin kerroksiin ja siten ne pystyvät ravitsemaan ja kosteuttamaan ihoa tehokkaasti. Niillä on myös kehoa rentouttava ja stressiä, väsymystä ja särkyjä vähentävä vaikutus. Kuolleenmeren mineraalit palauttavat ihon pH-arvon oikealle tasolle.

Mutahoito vaikuttaa rentouttavasti, lievittää lihas- ja nivelkipuja, syväpuhdistaa ja desinfioi ihoa, ravitsee ja kirkastaa ihoa sekä lievittää erilaisia iho-oireita, aktivoi ihosolujen uusiutumista, parantaa verenkiertoa ja siten verisolujen hapensaantia, kiinteyttää ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Mineraalisuola vaikuttaa rentouttamalla rasittuneita ja jäykkiä niveliä. Se lieventää särkyjä, parantaa aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita ja ylimääräistä nestettä (turvotusta), mineraalisuolakuorinta taasdesinfioi, kosteuttaa ja ravitsee ihoa sekä parantaa verenkiertoa ihossa.

Kurssilla pääset levittämään lämmintä mutaa sivellen koko vartalolle. Asiakas peitetään vartalomuoviin tai muuhun kääreeseen, pyyhkeiden ja mahdollisen folioviltin alle, jossa hän saa levätä 45 min. Sen jälkeen tehdään kokovartalohieronta kosteuttavan vartalovoin avulla, joka tehostaa mudan vaikutusta.

Kuolleen meren tervehdyttävä vaikutus on tunnettu jo tuhansien vuosien ajan. Maailman matalimmassa paikassa sijaitseva Kuollutmeri oli suosittu terveyslähde ja vapaa-ajanviettopaikka jo antiikin ajan kuninkaallisille.

Tämä hoitokurssi soveltuu myös lahjaksi.

 

Facebook
Instagram