Alex cosmetic herbs2peel - yrttikuorinta

Menestyksekkäästi todistettu, luonnollisesti ihoa uudistava kuorintaprosessi, joka perustuu puhtaiden yrttien tehoon.

Yrttiseos ei sisällä synteettisiä raaka-aineita, kuten sidosaineita tai synteettisiä hankausaineita. Tämä luonnonmukainen seos sisältää proteiineja, hiilihydraatteja, vitamiineja, entsyymejä, phytohormoneja, mineraalisuoloja, tanniineja ja hivenaineita.

Menetelmä on erittäin turvallinen ja menestyvä, ei-kirurginen käsittely.

Yrttien mikrohiukkaset kuorivat ihon ylintä kerrosta.

Verrattuna muihin suosittuihin kuorintamenetelmiin on herbs2peel täysin vapaa kemikaaleista ja synteettisistä raaka-aineista. Hoidot eivät vaadi pitkiä parantumisjaksoja, eivätkä ne häiritse päivittäisiä toimintoja, kuten muut kuorintamenetelmät voivat tehdä.

Hoidon hinta 85e / hoidon kesto 60min
Hoito tehdään joko ihonpuhdistuksen kanssa tai hieronnalla, valinta tehdään ihotyypin mukaan.

Käsittely voidaan tehdä sarjahoitona esim. 2-4 kertaa. Yrttikuorintaa voidaan tehdä sarjahoitona myös timanttimikrohionnan kanssa lomittain parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

VAIKUTUKSET :
Uudistaa ja elvyttää ihoa
Viilentää ja kosteuttaa
Rauhoittaa ja suojaa ihoa
Vähentää punoitusta ja ärsytystäSupistavia ja tulehduksia rauhoittavia ominaisuuksia

Elvyttää tukkoista ja väsynyttä ihoa. Sopii laihduttajille, tupakoitsijoille, morsiammille, kerran vuodessa kasvohoidossa kävijöille, samealle ja rasvaiselle iholle.

Parantaa ihon rakennetta ilman näkyviä merkkejä kuoriutumisprosessista.Ihanteellinen lyhyin väliajoin kuin intensiivisenä sarjahoitonakin.

Ei ohenna tai herkistä ihoa!

Erittäin hygieeninen! Todella lyhyt-tai olematon parantumisaika! Soveltuu kaikille ihotyypeille! Näkyvät tulokset jo ensimmäisellä hoitokerralla!

Facebook
Instagram