HIERONTA
*Vietätkö paljon aikaa älypuhelimeen kanssa, tai tietokoneen ääressä/ kirjoja lukien niska kumarassa?! Sellainen asento kohtaa usein niskan ja hartiaseudun kipuihin.
Hieronta on kaikenikäisille sopiva hoitomuoto, josta on apua kehon kiputiloihin ja jumeihin!

KLASSINEN HIERONTA Klassisen hieronnan avulla voidaan vaikuttaa onnistuneesti kehon kiputilojen ja jäykkyyden vähentymiseen sekä ennaltaehkäisyyn. Klassisen hieronnan vaikutukset ovat positiivisia silloin, kun olet parantelemassa lihas- tai nivelvammaa tai koet, että haluat parantaa yleistä liikkuvuuttasi. Tämän lisäksi hieronta vapauttaa kehossa hyvänolon hormoneja, jonka johdosta olo on todella rentoutunut hieronnan jälkeen.

URHEILUHIERONTA Urheiluhieroja on apunasi, kun lihakset ovat kipeytyneet treenistä, lihaskireys haittaa harjoittelua tai haluat ehkäistä liikuntavammoja sekä edistää kehon normaalia toimintaa.

KUUMAKIVIHIERONTA Kuumakivihieronta tuntuu miellyttävän pehmeältä, kivuttomalta ja vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti.

AROMAHIERONTA  Aromahieronta tehdään klassisen heronnan ottein käyttäen eteerisiä öljyä. Hieronta on erityisen hyvä mielen rauhoittamiseen ja kehon rentoutumiseen. Hemmotteleva kokovartalohieronta.

 INTIALAINEN PÄÄHIERONTA  Intialainen päähieronta on kevyttä ja rauhoittavaa hierontaa. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi päänsäryn ennalta ehkäisemiseen.

SARJAKORTTI Osta itsellesi tai läheisille sarjakortti hierontaan. Sarjakortit ovat edullisempia kuin yksittäiskäynnit.