Retinol Lift -retinolikapselit on kehitetty tasoittamaan ryppyjä ja juonteita, parantamaan ihon joustavuutta ja antamaan iholle raikkaan ja tasaisen ilmeen. Jokainen kapseli sisältää hellävaraisen mutta tehokkaan yhdistelmän retinolia ja E-vitamiiniasetaattia ihoa helliviin öljyihin upotettuna. Kokeile ja ihastu: huomaat miten ihosi kaunistuu, kirkastuu, tasoittuu ja kiinteytyy päivä päivältä.


81.99 91.10-10%

Lisätietoja


Pakkauskoko

50 kapselia

Toimitusaika

2-5 arkipäivää

Käyttö

Käytä Retinol Lift -kapseleita iltaisin, kapselin sisältö levitetään yövoiteen alle. Kierrä tai leikkaa kapseli auki kapeimmasta kohdastaan, rutista sisältö ulos kämmenelle ja imeytä tehotuote ihoon huomioiden erityisesti rypyt ja juonteet.

Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä silmänympärysihoa! Älä käytä samanaikaisesti muiden retinoideja
sisältävien tuotteiden kanssa. Joillakin asiakkailla saattaa iholla tuntua retinolituotteita käytettäessä pientä kihelmöintiä tai ilmetä punoittelua. Tämä on normaalia ja kertoo tuotteen toimivuudesta. Mikäli tuntemukset ovat voimakkaita, kannattaa käyttökertojen väliin jättää välipäiviä, jotta iho tottuu
tuotteeseen. Mikäli ihossa ilmenee voimakkaita ja jatkuvia ihoärsytyksen merkkejä, lopeta käyttö.

Ihoa uudistavien yökapseleiden rinnalla tulee käyttää päivisin aurinkosuojaa, suosittelemme päivävoiteen alle Face Guard Advanced SPF30 aurinkoseerumia.

Ihotyyppi

Ikääntymisen ensimmäisiin merkkeihin