67 

Lisätietoja


Hormonaaliset muutokset saavat ihon ohenemaan ja heikentävät sen luonnollista suojaa. 

Rich Recovery Cream on täyteläisempi vaihtoehto Perfect Lift Cream -voiteelle. Siitä on tarkoituksenmukaisesti kehitetty vesi-öljyssä-emulsio, jotta se suojaa ja vahvistaa ihoa mahdollisimman tehokkaasti.

Cellular Regeneration Complex (CRC) tehostaa ihon uudistumisprosesseja ja vahvistaa ihon rakennetta. Se sisältää puna-apilauutetta, jolla on ryppyjä tasoittava, kiinteyttävä ja kosteuttava hoitovaikutus. Yhdiste sisältää myös Kombuchaa, joka on fermentoidusta mustasta teestä peräisin oleva monivaikutteinen aktiiviaine. Kombucha antaa iholle kaunista säteilyä ja lisäksi viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että se kykenee sitomaan rasvoja paikallisesti aikaansaaden ihoa tasoittavan täyteaine-efektin.

Pakkauskoko

50ml

Tuotelaji

Hoitovoide

Ihotyyppi

Aikuiselle iho

Vaikuttavat aineet

CRC (Cellular Regeneration Complex), A-vitamiinipalmitaatti, Sakkaridi-isomeraatit (Saccharide Isomerates), Karitevoi, Skvaleeni, Makadamiapähkinäöljy

Käyttö

Levitä Rich Recovery Cream aamuin ja/tai illoin puhdistetulle kasvojen, kaulan ja décolléteen iholle. Vinkki: Rich Recovery Cream on erinomainen talviajan suojavoide, Se suojaa ihoa lämpötilanvaihteluilta sekä kuivan huoneilman kuluttavalta vaikutukselta.

Toimitusaika

2-5 arkipäivää