Ekaterina

Kosmetologi, Kynsiteknikko

On kokenut kosmetologi ja kynsiteknikko. Hänen taidoissaan yhdistyvät syvällinen tietämys ihonhoidosta sekä erikoistunut kyky luoda upeita kynsitaiteen teoksia. Katjan käsissä asiakkaat voivat odottaa saavansa paitsi ammattitaitoisia kauneushoitoja, myös palvelua, joka vastaa asiakkaiden yksilöllisiä toiveitaan.

Svetlana

Hieroja

Svetlana on toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018, hänelle voi varata aikoja klassiseen hierontaan, urheiluhierontaan, aromahierontaan sekä lisäpalveluina hierontaan imukuppihieronta.

Marenka

Kosmetologi ja Hieroja

Marenka on ammattitaitoinen kosmetologi, jonka asiantuntevaa kosketusta kosmetologiaan yhdistää hieronnan taito. Hänen laaja koulutus ja intohimo kauneutta ja hyvinvointia kohtaan.

Inga

Hieroja

Hierojana hän hyödyntää erikoiskoulutustaan ​​tarjotakseen laadukasta hierontaterapiaa. Hänen työnsä sisältää erilaisia ​​​​tekniikoita, joiden tarkoituksena on rentouttaa ja lievittää lihaskipuja.

Marja

Parturi-kampaaja

Marja työskentelee tällä hetkellä kampaajaharjoittelijana kauneushoitolassamme. Kampaajaharjoittelijana Marja on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaita palveluita. Lämpimästi tervetuloa hoitoon!