Kasvohoito

DERMAPEN MIKRONEULAUS

Dermapen -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito useille iho-ongelmille, ihon vanhentumiselle, arville, hyperpigmentaatiolle. 

Dermepen-mikroneulauksessa ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levittävät terapeuttiset tehoseerumit imeytyvät paremmin, mikä tehostaa niiden vaikutusta. 

Tämä myös stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Se tekee ihosta kimmoisan, silottaa ryppyjä, auttaa tasoittamaan aknearpia ja kirkastamaan pigmenttiläiskiä.   

KEMIALLINEN KUORINTA

Kialliset kuorinnat eri vahvuisilla hapoilla toimivat jo syvemmällä ihon kerroksissa ja tehostavat ihon uudistumista ja aktivoivat uusien solujen syntyä. emKemiallinen kuorinta tehdään pääsääntöisesti aina sarjahoitona tietyin väliajoin.
Happokuorinnalla päästään vaikuttamaan pinnallisiin juonteisiin, epäpuhtauksiin ja pigmenttimuutoksiin.


HEMMOTTELU KASVOHOITO

Kosmetologi tekee pitkää hierontaa kasvohoitojen yhteydessä, myös kaulan, dekolteen ja hartiaseudun. 

Hieronta lisää hoidon tehokkuutta, parantaa hoitotuotteiden imeytyvyyttä ja aktivoi verenkiertoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, hieronta, naamio ja hoitava loppuvoide. 

TIMANTTIHIONTA

Timanttikuorinta sopii hyvin yksittäiseen hoitotapahtumaan tai sarjahoitoihin. Ihon pinnalle kertyneet kuolleet ihosolukot kuoriutuvat tehokkaasti hiovalla timantilla, jonka lisäksi aineenvaihdunta tehostuu ja verenkierto vilkastuu. 

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Sopii hyvin herkälle sekä nuorille iholle. Ultraäänikuorinta poistaa epäpuhtauksia, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa, vahvistaen ihoa solutasolla ja nopeuttaen solujen uusiutumista.

 KOSTEUTTAVA KASVOHOITO

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ultraäänipuhdistus, tehoaineiden imeytys ultraäänellä, kasvohieronta, kosteuttava seerumi ja loppuvoide.

TÄYDELLINEN KASVOHOITO

HOITO SUUNNITELLAAN YKSILÖLLISESTI IHOSI TARPEIDEN JA OMIEN TOIVEIDESI MUKAAN. Sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta.