KASVOHOITO

DERMAPEN MIKRONEULAUS 60min 130€

Dermapen -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito useille iho-ongelmille, ihon vanhentumiselle, arville, hyperpigmentaatiolle. 

Dermepen-mikroneulauksessa ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levittävät terapeuttiset tehoseerumit imeytyvät paremmin, mikä tehostaa niiden vaikutusta. 

Tämä myös stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa luonnollisella tavalla. Se tekee ihosta kimmoisan, silottaa ryppyjä, auttaa tasoittamaan aknearpia ja kirkastamaan pigmenttiläiskiä.   

KEMIALLINEN KUORINTA 60min 85€

Kemialliset kuorinnat eri vahvuisilla hapoilla toimivat jo syvemmällä ihon kerroksissa ja tehostavat ihon uudistumista ja aktivoivat uusien solujen syntyä. Kemiallinen kuorinta tehdään pääsääntöisesti aina sarjahoitona tietyin väliajoin.
Happokuorinnalla päästään vaikuttamaan pinnallisiin juonteisiin, epäpuhtauksiin ja pigmenttimuutoksiin.


HEMMOTTELU KASVOHOITO 60min 80€

Kosmetologi tekee pitkää hierontaa kasvohoitojen yhteydessä, myös kaulan, dekolteen ja hartiaseudun. 

Hieronta lisää hoidon tehokkuutta, parantaa hoitotuotteiden imeytyvyyttä ja aktivoi verenkiertoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta, hieronta, naamio ja hoitava loppuvoide. 

TIMANTTIHIONTA 60min 70€

Timanttikuorinta sopii hyvin yksittäiseen hoitotapahtumaan tai sarjahoitoihin. Ihon pinnalle kertyneet kuolleet ihosolukot kuoriutuvat tehokkaasti hiovalla timantilla, jonka lisäksi aineenvaihdunta tehostuu ja verenkierto vilkastuu. 

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS 60min 70€

Sopii hyvin herkälle sekä nuorille iholle. Ultraäänikuorinta poistaa epäpuhtauksia, kuorii ihon pintasolukkoa, syväpuhdistaa ihoa kosmetiikkajäämistä ja talista parantaen ihon aineenvaihduntaa sekä verenkiertoa, vahvistaen ihoa solutasolla ja nopeuttaen solujen uusiutumista.


TÄYDELLINEN KASVOHOITO 75min 90€

HOITO SUUNNITELLAAN YKSILÖLLISESTI IHOSI TARPEIDEN JA OMIEN TOIVEIDESI MUKAAN. Sopii kaikille ihotyypeille ikää katsomatta.