Ripset Ja Kulmat

Värjäykset,permanentit ja pidennykset

Ripsipermanentti:
Erityisen hyvä niille keillä on pitkät ripset ja joutuvat käyttämään silmälaseja. Soveltuu jäykille, suorille ripsille.
Ripsipermanentin avulla voi lopettaa joka aamuisen taistelun ripsientaivuttimen kanssa. Ripsipermanentilla saat pitkäkestoisen, luonnollisen näköisen taivutuksen.

Ripsienpidennysripset
Ripsienpidennyksessä omien luonnollisten ripsien juuriin kiinnitetään yksitellen hieman eri pituisia synteettisiä ripsikuituja siihen tarkoitetulla erikoisliimalla. Ripsikuidut kiinnitetään niin, että niistä muodostuu mahdollisimman tasaisen kaareva ripsilinja, jossa ripset ovat hieman pidemmät ulkolaidalla tai keskellä ja lyhenevät kauniisti sisänurkkaa kohti.

Ripsien pidennyksistä käytetään myös nimeä ripsien tuuhennus. Synteettiset ripset ovat hyvin kevyet. Niitä ei huolellisesti laitettuina erota luonnollisista ripsistä, eivätkä ne käytännössä tunnu miltään. Ripsien pidennyksissä käytetään synteettistä materiaalia, koska ne säilyttävät paremmin muotonsa kuin luonnon materiaalit eivätkä ne myöskään allergisoi yhtä helposti.

Ripsien pidennyksen laittamiseen menee aikaa noin kaksi tuntia, ja kiinnitetyt ripset kestävät paikoillaan noin 2-8 viikkoa riippuen ripsen luonnollisen kasvusyklin vaiheesta. Ripsikuidut tippuvat siis pois yksittäin omien ripsien kasvukauden päättyessä. Silmässä on jatkuvasti eri kasvuvaiheessa olevia ripsiä, joten yleensä luonnollisten ripsien irtoamista ei juuri huomaa ripsirivistössä. Ripsien pidennykset laitetaan pääasiassa niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheessa, jotta ne pysyisivät mahdollisimman pitkään. Ripsien pidennyksiä ei ole koskaan tarkoitus laittaa jokaiseen luonnolliseen ripseen.

Muutamia ripsikuituja saattaa siis irrota ensimmäisen viikon aikana, mutta osa yleensä pysyy muutaman kuukauden. Ripsien pidennyksiä tulisi huoltaa ammattilaisella jotta ripset pysyvät tuuheina ja hyväkuntoisina. Jos epäilet mahdollista allergiaa tai yliherkkyyttä tuotteelle, on syytä asiasta mainita ripsien tekijälle etukäteen.

Jos päätät luopua ripsien pidennyksistä, poisto on aina tehtävä ammattilaisella. Ripsiä ei missään tapauksessa saa nyppiä itse, koska se vahingoittaa omia ripsiäsi.

 

Kestovärjäykset Ripsipermanenti Klassinen ripsien pidennys
Ripset ja kulmat sis.siistiminen – 35€
(kasvohoidon yhteydessä 27€)
Sis.kestovärit ripsille ja kulmille sekä kulmien siistimisen- 80€
(n.60min)
Uudet / 150 – 180min /  85€
Pelkät ripset – 21€
(kasvohoidon yhteydessä 19€)
Huolto – 60min – 69€
Pelkät kulmat – 24€
(kasvohoidon yhteydessä 21€)
Huolto – 90min – 79€
 Pelkkä kulmien muotoilu  – 19€
(kasvohoidon yhteydessä 17€)
Poisto – 30min – 30€
[VIUHKA] volumeripset UUDET  [VIUHKA] volumeripsihuolto
99€ 60min 69€ / 90min 79€

 

 

 

 

Facebook
Instagram