Kestopigmentoinnit

Kestopigmentointi on kulmien, huulien sekä silmien pysyvää korostamista. Ihon alle viedään steriilillä kertakäyttöneulalla väripigmenttiä. Kestopigmentoinissa ei käytetä koskaan tatuointiväriä.Kestopigmentoinnin tekemiseen varataan aikaa noin kaksi tuntia. Ennen toimenpidettä pigmentoinnin malli ja väri suunnitellaan huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa. Käsittelyssä käytetään aina voidemaista pintapuuduteainetta.

Jälkipigmentointi tehdään aikaisintaan neljän viikon kuluttua. Pigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa, ns. kuoriutuu pois. Pigmentoinnin jälkeen voi esiintyä hieman turvotusta, punoitusta ja kirvelyä. Alue voi olla myös hieman arka.

Jälkihoitovoiteena Bpanthen toimii parhaiten. Tulehdusvaaran ehkäisemiseksi auringonottoa, saunomista, uimista uimahallissa sekä hyvin hikistä liikuntaa tulee välttää 3-7 päivän ajan. Mitään meikkiaineita ei myöskään suositella alueelle kolmeen päivään.

Miksi kestopigmentoinnit?
– kasvot ovat aina huolitellun näköiset
– meikkiallergia estää meikin käytön
– huono näkö, meikkaus vaikeaa
– tärisevät kädet, huono tarkkuus
– ei osaa / jaksa / ehdi meikata
– rasvoittuva iho, meikkiväri ei pysy iholla
– työ tai harrastus, jossa meikki ei pysy
– helpottaa elämää ja nopeuttaa meikkaamistaKestopigmentointi on turvallista ja lähes kivutonta ammattitaitoisen pigmentoijan tekemänä.

Kestopigmentointia ammattitaidolla
Tekijänä Heidi Vainio

Uudet kestopigmentoinnit sis. 2 käsittelykertaa. Alueena kulmat, huulet tai silmänrajaukset
Yksi alue Kaksi aluetta Kolme aluetta
420€ 800€ 1000€

Facebook
Instagram