Hierontakurssit

Hierontakurssit ovat avoimia kaikenikäisille ja kaikille hieronnasta kiinnostuneille, niin naisille kuin miehille.

Hieronta kursseilla perehdymme mm. työskentelyergonomiaan ja keskitymme siihen miten otat voimaa omasta kehostasi tehdessäsi hierontaa, ilman että rasitat ranteitasi tai sormiasi. Saat paljon käytännönläheisiä vinkkejä omaan työskentelyysi sekä kattavan kurssimateriaalin.

Käymme yhdessä teoriaosuuden läpi ja teemme hierontaharjoitukset parityönä. Painopisteet kursseilla tulevat olemaan myös asiakkaan huomioiminen, mukaanlukien asiakkaan peittely, huoneen valaistus, eteeriset tuoksut ja niiden mahdollinen käyttö tilanteen mukaan sekä taustamusiikki. Pyritään kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja -Zen olotilaan pääsemiseen. Perehdytään myös hoidon rytmisyyteen ja hieronnan etenemiseen sekä ajankäytön hallintaan.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa alaan liittyvää koulutusta osallistuaksesi kursseille sillä nämä ovat erittäin hyviä lisäkoulutuksia kaikille. Kaikki meistä eivät välttämättä halua hoitaa ammatikseen, mutta voit hyödyntää näitä uusia oppeja muuten elämässäsi. Jos puolestasi olet alla toimiva henkilö, tämä lisää itsevarmuutta työskentelyysi sekä saat uusia tekniikoita hoitotyöhösi.

Oppaanasi hierontakurssien saloihin toimii Helianne Ruotsalainen, joka on toiminut kosmetologina vuodesta 2001 ja urheiluhierojana vuodesta 2008, sekä kouluttautunut myös klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi suklaahierontaan 2009, aromahierontaan 2009, intialaiseen päähierontaan 2009, akupainantaan 2007 ja kuumakivihierontaan 2007, sekä harjoittaa imukuppihierontaa ja aromahierontaa. Heliannen kädentaitoja ovat päässeet seuraamaan myös lukuisat mm. alan opiskelijat työharjoittelun ohessa. Avallonica järjestää intensiivikursseja myös muissa opetuspaikoissa sekä kansalaisopiston tunneilla.

Ota kurssille mukaan rennot vaatteet ja iloinen mieli!

Aktiiviset kurssiajankohdat löydät Acallonican Facebook – Tapahtumat- sivuilta sekä myös alla olevista linkeistä.

Sitovat ilmoittautumiset viikkoa ennen kurssin alkua!

Kurssit järjestetään Avallonican liiketilassa osoitteessa Lansantie 23, 02630 Espoo. Ilmoittautuminen ja lisätiedot sähköpostilla info@avallonica.fi tai puhelimitse p. 050-4645803, myös tekstiviestit. Kurssien hintaan (sis.alv 24%) kuuluu välipala ja kahvi / tee sekä hierontakurssista saa diplomin.

Kurssimaksun voit suorittaa paikanpäällä, maksutapana käteinen / korttimaksu. Kurssin voit maksaa halutessasi myös laskulla, pyydä lasku kurssin toteutuksen jälkeen.

Muut kurssit:

Facebook
Instagram